Love life..?

Pluggar matte som aldrig förr inför matte nationella i morgon. Hoppas på G, skulle bli så jävla stolt övet ett G! Men vi får la se antar ja.. Har i alla fall fixat balklänning, avslutnings kläder + glasögon. Ska köpa skor, jacka o lite mer sommarkläder o sen antar ja att ja inte kommer få något för en jul typ? är skit nöjd nu i alla fall!
E i skype med Rasmus men han pluggar för att ja ska få komma o ja pluggar för ett G som sakt så e ganska tysst.. I morgon blir de att fixa lote smågrejer inför onsda o sen packa. Slipper i alla fall idrotten på onsdag då mina mandlar är förstora? Har svärt o svälja osv.. Ska gå lite tidigare med för att hinna med tåget, men allt sånt fixar sig nog. Blir antagligen att plugga matte o försöka skriva att tal på tåget! Efter som ja inte vet vart vi ska, om vi ska hem till honom eller till hans pappa för vi se vad som hinns med. Har i alla fall lite mer än tre timmar med tåg, plugg o musik att se fram i mot!


Tycker verkligen de e sjukt snyggt med gamla kameror! Vill verkligen bara ha en av dessa!?? Ska spara så ja kan köpa en eller två när vi åker till new york i mars nästa år? hört att dom är billigare där så får se hur de blir, om ja har en med mig när ja kommer hem eller inte?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0