Bästaste♥

Tänkte jag skulle göra ett inlägg så ni vet att jag lever! dagen idag har inte vart riktigt som man tänkt sig men blev mycket bättre när man fått prata med pojkvännen ringt ett samtal osv. Har duschat nu så ska la strax dra mig mot sängen tror ja?
Bloggningen kommer antagligen inte igång förens nästa vecka då jag får datorn men då ni!
 

hur ful, dum, korkad o mobbad jag än är så älskar du mig på något sätt fortfarande?

2 av mina fina favoriter

Matte läxa var de ja!? Måste skriva klart en grej för fotolektionen i morgon också.. mycket nu känner jag o vi har inte ens kommit igång än? Haha, men tror detta var första dagen då man eller jag i vilket fall kände att man fick igång samtal med tjejerna o vissa av killarna! Kommer nog bli bra de här tror jag.. Har fått kritik för att jag inte bloggar också, det är så här: Den datorn jag har nu vill inte riktigt det jag vill o när den inte vill det tar de typ 1000 år att göra ett blogg inlägg.. sen känns allt så tråkigt när de inte finns bilder häller men har galet mycket nu så tänkte lägga upp lite ofixade från igår idag eller i morgon. Har MASSA idéer till bloggen men behöver en bättre dator som e smidigare att använda med dom programmen jag behöver och så där för det så. De kommer bli bättre, borde få datorn nån gång denna veckan men vet inget så vi får vänta o se. Ni lär märka när den kommer! Kyss*
 
2 av mina fina favoriter

strejk

Blev ingen bio med syster ida, blir kanske nån gång under veckan? Blev att sätta upp taper o lite annat istället så nu är allt typ klart?Hade tänkt fota också men när ja var klar så börja de ös regna så.. blev inte så häller. De va min dag.
Hade tänkt prata lite med pojkvännen innan ja går o lägger mig, (kl e 11 o ja kommer somna snart?) men när alla dissar så, har gått i strejk nu i alla fall. Slår på ett avsnitt av Once Upon a Time o försvinner in i den värden en stund innan de blir sängen för mig ( jultomten ska veta att jag verkligen önskar mig en tv i julklapp) Go´ Natt alla fina
 
gammal bild från kroatsien förra sommaren
 

Last Train Home

Ja okej, då var de kanske dags för ett blogg inlägg då? E ett tag i mellan kan man ju säga.. Men efter som jag tänkte satsa mer på att ha denna bloggen som en foto blogg istället för vanlig blogg så blir det lite så just nu. Får antagligen dator nästa vecka? Hoppas på de i alla fall så då jävlar! Hahah, nej men har lite ideer o har MASSA fritid nu i helgen så.. Blir att fota massa o jag tänkte även använda de jag lär mig på foto lektionerna i skolan? Hade tänk göra nån foto gauid om de? Låter de bra? Haha, låter nästan lite som lärarna där!
Har lite planer inför helgen ändå, i morgon blir de Madagaskar med syster (har velat se den filmen länge så när inga vänner vill med, då tar man sin syster), Sen måste jag städa mitt rum o min toa.. skit stökigt o toan? jaa... en gång i veckan så.. inget ni vill veta gissar jag så vi slutar nog där. Sen på sönda? Kanske våldgästa Sofia? Vart ett tag sen så e nog dags nu!
Nu ska ja gå tillbaka till mina serier en stund o sen blir de duschen mer serier o sen sängen!

Glee?

Har inte kollat så mycket serien glee? Bara sett några avsnitt så där ibland. Deras vidios o klipp/ låtar dock gahh, gud va bra vissa är! Ryser! Dom kan få gamla låtar att bli som nya, eller så blir dobätte på nått sätt? Helt galet bra är vissa i alla fall! 
 

Blogga utan m?

E på mammas dator nu, lite jobbigt när inte m-tagenten fugrerar så man får sitta o kilistra in osv. men får ju en om ca1-3 veckor så (hoppas jag i alla fall). in sttionära eller vad de heter so jag använder för tillfället är inte riktigt kompis med mig så låna dena ett litet tag. 
Hemma från andra skol dagen då. Hur den var kan man ju fråga sig? Tycker de e svår att visa veman är när alla inte riktigt pratar med varandra o de e lite spent(?) osv. Haha, e en person som inte gillar när det är tyst o börjar parata som ja vet inte vad när jag är nervös. Vet inte riktigt om de är bra eller dåligt, får helt enkelt se! 
 
Har massa bilder men då jag inte har någon egen dator som funkar normalt så kommer de antagligen komma rätt mycket då jag får en så håll ut! De kommer, tills dess? Får ni nog läsa omitt liv som jag gissar inte är särskilt spännande..  Kommer göra någa tidsinstälda om lite allt möjligt så länge, lite musik, serier,filmer o massa annat smaskit! 
 
Bilder från mammas dator, Öland 

the first day

Så, första dagen avklarad! Hoppas verkligen att detta ska bli bra nu. Verkar bra så får la hoppas på de! Vart riktigt nervöst innan o gissar på att de blir typ samma imorgon. Blir la så innan man lär kanna alla osv. kanske? Får la hoppas på det i alla fall. Känns svårt o ge rätt bild av sig själv när man inte riktigt vet hur man ska vara eller vad man ska säga! Ska snacka lite med min fina pojkvän nu, sen hoppa in i duschen efter det blir det sängen!

stavning..

hemma igen, va ett tagsen.. Känns inte som det dock.. I morgon efter ja har käkat frulle, dushat o allt sånt så drar ja till Ebba! Får a se lite vad som händer där? Sofia kanske kommer osv? Ska ev. Till Banken på eftermiddan i alla fall. Ska kolla upp lite smått och gått :)
 
O sen på tal om ingenting så har ja fått en liten foto ide som ja tror kommer bli grymt bra! Så ska ta o se om de blir lika bra på skärmen som i mitt huvud? haha.. Nej men ska vara rätt ljhus o så så blir la lite fix o trix antar jag.. Juste vet inte om jag har berättat men jag har skrivigt ett inlägg (låång time ago) om hur mycket jag gillar gamla kamerer (har nått för gamla grejer..). Har i alla fått en sådan nu! Min underbart fina mormor hitta den hos en vän som hade tänkt slänga den. Den är helt orör på ja vet inte hur länge så om jag har tur (rikgigt mycke tur) så kanske de finns film kvar i den! Inte för att vara sånt med de e vad jag skulle kalla riktigt coolt!
 
Ska nu ta o ringa upp min förrvirrade pojkvänn så vi kan reda upp lite grejer, när vi ska träffas o lite annat.. Kyss*

Marsstrand 2

 

Marsstrand 1


American Horror Story

Dags för ett inlägg nu kanske? Vet egentligen inte vad jag gör på dagarna men dom liksom bara försvinner? Blir inte häller att jag bloggar men fick fixat riktigt mycket bilder igår så tänkte ta o lägga upp dom i ett separat inlägg senare.. Imorgon är planarena att vi blir hämtade av abbe o sen drar till karlskoga, där blir de att hitta på något kanske? o sen drar vi till en kompis Rasmus o Abbe typ känner som fyller år o chillar där. Sen får vi se hur länge vi stannar, kanske blir att fota med fella hos abbe o se en serie osv? Ikväll blir det (hoppas jag) ut på promenad med Rasmus o Sari (hans mamma) o sen så vet jag inte? Ringa Sofia o snacka lite med henne en stund? Vi får se helt enkelt! Juste, tror bloggningen kommer bli som vanligt när skolan börjar o alla rutiner blir som vanligt. Så ni som fortfarande läser o kollar in varige dag, tack för ni gör de, gör mig verkligen super glad!
 
Serien ja skrev om, tror den är riktigt bra!

RSS 2.0