Keep you much longer

Hej alla underbara bloggläsare. Känner mig just nu allmänt cool o håller på att föra över bilder från dator hit o dator dit o inget funkar.. Får krup på sånt här.. inte nog med det, det har blivigt glap (om de nu stavas så) i mina minst 6åriga högtalare.. Jag som inte skulle önska mig mycket i julklapp.. FAN! 
Nu vet ni hur mitt liv ser ut just nu, ska ta o redigera massa bilder, plugga, träna och städa idag. Prata med Rasmus? I morgon blir det plugga som fan då de e två prov som ska fixas o lite så..
På fredag åker jag i alla fall till Köping över helgen o träffar pojkvänen. Ska fortsätta detta oändliga arbete, lyssna på musik o njuta av att det är söndag!
 

Malins "kryst"-skratt

Hej! Gabriella här! Medan Malin sitter och fixar med min bloggdesign så skriver jag ett miniinlägg om Malins skratt.. Jag måste bara säga älskar det! Hon börjar liksom med ett "kryst" som hon kallar det..
Typ: AAAAAHH-hahahahahaha, sen kommer det vanliga skrattet haha!
 
Slut på det intressanta inlägget, ha en toppenfredag, pusspuuuss!

Svåra val gör livet svårt

Dålig bloggare bloggar, helt otroligt.. Har fotolektion så sitter o redigerar. Skojsigt! Ska träna idag men behöver plugga engelska då vi typ har prov i morgon så får se hur jag gör.. Om jag tränar i bilen med mamma eller om ja stannar hemma? Svåra val gör livet svårt..
Så, vad händer mer i mitt liv? Inte så mycket.. Blir kanske skype ikväll med pojkvännen eller nått sånt? Funderar starkt på att baka kladkaka eller popa popcorn o se film men e ju torsdag.. Ska fan hålla detta med inget "godis på vardagar" grejen. ÄLSKA FREDAG!


Tidig morgon blogg

Ska börja gå mot bussen aldeles stax. Igår var verkligen en skit dag, sämsta på länge... Därför blev de ingen blogg. Har liksom tappat suget? Men håller på med ny desaign o lite nytt så ja hoppas på stt de kommer tillbacka med det.

Sep. 24, 2012


Go Natt




3 tips

  1. Skaffa aldrig kille, leder bara till probelm
  2. Om du nu gör de, se till att han inte bor mer än max en timma ifrån dig
  3. Om detta nu ändå händer, då blir ditt liv en aning jobbigare att leva
Ska fixa o trixa lite med min dator, redigera bilder o sen sätta på en film. Sen säger jag hej till sängen!

lycklig!

ahh, fick veta av syster att blogg.se appen nu även kommit för android så är kanska glad just nu! Kommer ju kunna blogga oftare o lättare vilker är awesume :)
Vad händer idag dah? Ska göra paj med pojlvännen o syster, se massa film, fota? e la de son e planerat typ?
E galet flad för de med appen nu i alla fall, bara att vänta till weheartit gör samma sak..




Dålig bloggare.. Bilder finns i alla fall



Ego?

Jag gillar att blogga men känner att jag är extremt dålig på det.. Sitter i soffan o lyssnar på lite go musik. Vart o tränat o lite så.. Känns riktigt bra faktiskt! Vart ju klass middag i går också som vart riktigt lyckad tycker jag! Hoppas att de kommer bli fer middagar om man säger så :) Aja, ska vara lite social i chatten med Adam nu o sen snacka med Rasmus. Love life!
 

http://www.youtube.com/watch?v=5etLRgwXmh0

Känslor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Känslor, de e nått jag har massor av.
Jag tänker mycket, på allt.
Mycket på hur folk tänker när jag säger o gör olika saker,
Ofta så påverkar de mig själv negativt.
Vid dom tillfällena är det bra o ha vänner som ställer upp och liksom kan få en och skratta
Nått jag ofta tänker på är vad folk tänker på när jag säger att jag inte dricker. Tänker dom " va fan är de för skum människa" eller "fan va tråkig person" eller bryr dom sig inte?
Det med att jag inte gör det är av flera anledningar och dom tänker jag häller inte skriva om här på bloggen, men när personer sen får höra det säger dom ofta "jag behöver inte dricka, vi kan ha kul ihop". Det är väll bra o så där men känns som om jag förstör något för den då, att jag liksom inte låter personen ifråga ha lika kul som den hade haft annars.
En annan sak som jag tänkt mycket på och som kanske är lite konstig, men jag kan inte vara mig själv med folk jag inte känner. Det går liksom inte? Jag vet inte varför. Det bara är så. Allt blir flummigt (inte för jag är flummig annars men i alla fal), kan inte visa men jag är. Är så trött på allt detta. Vet egentligen inte men känns jämt som om jag ska försöka bevisa saker för mig själv och det slutar oftast inte så där jätte bra..

Fick ett tips av en kompis att jag skulle skriva av mig på bloggen, det jag kände? Vet inte riktigt om det känns så där jätte mycket bättre men ni kanske har lärt känna mig lite bättre i alla fall haha.. Ska svara på lite frågor snabbt nu o sen ska ja sova. Freda i morgon vilket verkligen känns sjukt skönt! Kommer också antagligen komma upp lite nytt i morgon, ny design o lite så.. ska försöka fixa de under helgen i alla fall. Nu säger ja go´
natt!

Inspiration


Själen av en vän

Så jävla rädd att bli sviken, rädd att bli sårad, rädd att allt ska bli fel igen
vet inte riktigt hur jag ska vara för att visa vem jag är
är så svårt att släppa det gamla, det som var
vet inte riktigt om jag vågar? känns som jag är för mycket, men jag vill ju så mycket
så många saker jag önskar hade varit anorlunda men livet är som det är
det är livet, allt som man är med om, som skapar dom vi är
nått att vara stolt över
 
Behövde skriva av mig lite.. Har inte så mycket att skriva nu faktiskt? Lyssnar på lite grym musik o chillar. Ska ta o kolla lite läxer osv. Slå på nån film eller så annars blir det nog att sova snart?
Dagen har vart bra med mycket skratt! Tränat o lite så? Inte så mycket mer? Haha.. Nej men ska la ta o fixa klart engelskan så ja blir klar nån gång ;)
klicka HÄR för att komma till en riktigt grym låt och HÄR för att komma till en riktigt grym blogg!
då det inte finns några bilder, får det bli en ful gammal och äklig..
 

Dewide klagar

Borde egentligen städa mitt rum nu för att senare hoppa in i duschen o fixa mig o lite så, men tänkte slänga in en en litet youtobe klipp snabbt bara!

detvarhärenbrarubrikskullesitta

Morron, vet inte rikigt om de är morron egentligen men.. efter som de är helg så är de väll det tror jag? Bloggade inte igår som ni kanske märkte? Kom hem sent (tar typ lite mer än en timma att ta sig hem från skolan o vi sluta fyra o resten kan ni nog räkna ut själva), så när ja kom hem la jag mig i soffan o kolla lite youtobe klipp o somna.. Sen gjorde jag inte så mycket. Lagade mat med pappa o lyssna på massa grym mysik o prata massa!
Ikväll blir det kalas för min kusin som fyllt 12år, men innan de ska jag hinna plocka ner studsmattan, städa rummet o förhoppnings vis hinna träffa Agnes! Mycket att göra idag alltså men jag gillar de faktiskt!
 
 

Läxer förstör mitt liv, FML

Ett snabbt inlägg, borde göra engelskan men drar ut på de lite genom att göra ett litet inlägg.
De här med bilderna från fotostudion, vet inte riktigt om jag få lägga upp alla så.. men så fort jag vet så kommer de komma bilder!
Ska se till att det blir fler inlägg på bloggen med men måste komma igång rikigt med skolan först, men de kommer komma massa nytt! bla. ny desaign o lite annat :)
Nu blir de plugg o te.. FML
 

I´m back!

Så, nu ska de börja bloggas igen (hoppas jag). Fick min helt underbara macbook pro sista lektionen igår så nu har jag äntligen en egen dator!
Vart o fota med Julia o några fler i fotostudion efter skolan idag vilket vart grymt najs så ska ta o fixa lite med de efter ja gjort engelskan... Måste lära mig datorn också? Får typ krup på den när jag inte vet vad som händer så måste ta o fixa de, haha
 Tills dess får ni ta o njuta av några grymma youtube klipp

RSS 2.0