det där med bilder

Sitter o kollar lite program, bloggar osv. Har ju haft lite kalas för mig o syster ida så har inte hunnit blogga? Städat, duschat o massa annat! Tänkte ta o fixa lite bilder snart tills älsklingen ringer. Har ju massor! Kanske hinner det i morgon? Har dock mycket plugg så.. men lite ska man väll hinna ;)
Lägger aldrig upp bilder på mig själv känner jag? Kan vara för att de slutar så här ↓

eller så här↓

men idag så...

nix, inte denna gången häller.. kanske lyckas nästa gång?

Home again

Hemma nu. Ska strax gå in i duschen o sen blir det att kolla på nån film o sen sova♥ Blev inte något av det igår o inte så mycket dom andra kvällarna heller så kan kanske behövas?
Orkar inte riktigt blogga om allt nu men det kommer antagligen komma upp rätt mycket bilder o massa annat i morgon! Finns helt sjukt mycket bilder fast många av dom inte riktigt passar på bloggen(?)..
I morgon kommer hela tjocka släkten då det blir kalas så måste städa rummet o massa annat men that`s tha way it is! Kommer nog bli mysigt!
Var i alla fall en sjukt grym resa, något av det roligaste och jobbigaste jag gjort! Tack alla som gjorde den så bra, och tack för kvällen/ natten i går. Har nog aldrig skrattat så mycket :)

Vacker bild på mig och Elin på en av resturangerna!



Gästbloggning by Rasmus 2 !!!!!

Tja de är Rasmus här igen, och som valigt vet jag inte vad jag ska blogg om. Men bara så ni vet så kommer Malin hem imorrn så allt kommer att bli som vanligt igen, aja herrå :)

Gästbloggning by Rasmus!!!!!!!

Tjena, Rasmus här ;)

Eftersom Malin är bortrest så tänkte jag gästblogga lite :) Vet inte vad jag ska blogga om så......... här är dagens filmtips av mig ;)


'

Onsdag

Nu har vi kommit till inlägget som jag tycker är svårast att skriva .. inlägg 7- Typ av killar jag faller för. 

Jag har ju kille nu och det gör ju att min drömkille är precis som honom, han har visat mig så mycket mer än det som jag såg som drömkille förut. Han är så sjuktsjukt mycket bättre. Att få känna all den kärleken från en person.. det är nog en av dom underbaraste känslorna man kan känna.

Förut hade man en bild av ett speciellt utseende, eller jag i alla fall. Man såg inte insidan som lika viktig. Utan man tänkte, "Åh han ska ha lokigt hår", eller "han måste ha bruna ögon".. Men utseendet är till viss del en stor sak, eftersom utseendet ger insidan en chans. Men man tänkte aldrig "han måste vara en kille som alltid får mig att känna mig specciell och få mig glad när jag är ledssen". Utan det var väldigt mycket om bara utsidan.

Innan jag träffade Rasmus så hade jag ju min lilla bild hur den perfecta killen skulle vara! Men så kom ju den där fösta kyssen och i det ögonblicket såg jag min drömkille. Och han är den som visade mig hur bra en kille kan bli. Jag har haft oturen innan och varit med om en del kärlek som liksom inte vart rätt eller vad man ska säga? men när jag träffade Rasmus, då märkte jag hur en kille verkligen ska vara. Nu har jag högre kravoch det är inte alls bara utseendet som gäller längre!

EttTips till er tjejer som inte har kille. Leta ALDRIG, kärlek är inget som man kan hitta.. Utan det är något som kommer till dig. Så hittade jag min kärlek, min andra halva. Han bara kom in i samtalet en dag och efter tre månader så hade jag mer än jag någonsin trot var möjligt! Ja hade honom!

3/1-2011- Ett datum jag aldrig kommer glömma♥


Jobbigaste dagen på hela resan

Onsdag idag som jag tror att alla har föståt! Upp tidigt o käka frukost och allt o sen blir det iväg till Auschwits! Detta kommer nog vara den jobbigaste dagen tror jag? Längsta också faktiskt.. aja, till vad detta inlägget ska handla om nu! Inlägg 8- En bild på den personen som vet mest om mig och en kort beskrivning. 

För utom Rasmus så är det nog Sofia (fisen) som vet mest om mig? Tror jag faktiskt säger allt till henne? Hon är i alla fall en av dom som jag vet att jag skulle kunna ringa halv 2 på natten och bara snacka. Hon är helt underbar! Om det är något så ringer jag oftast henne och hon får mig alltid att bli glad. Brukar sluta med att vi sitter och snakar o helt random grejer? Hahha, vet inte varför men kul har vi!

Nu, En bild på min lilla Fis♥ Och det säger jag med kärlek!

Krakow

Sitter på bussen igen nu för att komma till polen.. kommer sitta där hela dagen men det blir nog trevligt? 
Nu har vi i alla fall kommigt till inlägg 6- En bild på mig + 10 fakta om mig.

Ja, börjar med 10 fakta då?
  1. Jag älskar skräck filmer men hatar att se dom (vet inte om nån fattar men jao)
  2. Jag längtar sjukt mycket till att sluta 9 och börja gymnasiet
  3. Jag har värdens apsolut bästa pojkvänn som jag älskar även om vi bråkar..
  4. Fobi för spindlar
  5. Blir för hyper av energidriker
  6. suger på att stava
  7. Har dåligt själförtroende men vill inte erkänna de
  8. E nog rätt dålig på att erkänna de mesta, som att ja har fel? haha,
  9. Har stunder då jag mår riktigt riktigt dålig och skakar osv..
  10. Har ibland svårt att berätta saker om mig själv och ibland för lätt..

Det var de då, vet inte om ni förstår allt men skit samma.. Bilden nu då? ;)

 


långa nätter

Inlägg 5 - En bild på mig för exakt ett år sedan
överredigerad och vaker men får funka..



En bild som alltid får mig att le

inlägg 4 - En bild som alltid får mig att le

Det finns ju några sånna bilder! Men det finns bara en som gör att jag blir varm i hela kroppen..


Måndag

Morgon på er! Ännu dags för att tidsinställt. Hoppas att de funkar osv, har ju inte gjort något sånt innan så ja... 
Inlägg 3 - Någon som förändrat mitt liv

Det finns ju många personer, men en av dom är en tjej som jag inte längre är med så mycket! Lärde känna henne lite i början 7 men började föst va med henna under sommaren mellan 7 och 8. Hon förändrade mycket med mig. Jag blev mer social och allt! Innan hade jag varit veldigt ensam eller vad man ska säga? Hade inte så många kompisar. Det var under en tid många som var elaka och stötte ut henne pgr. av en egentligen ganska löjlig sak. Jag stod i alla fall upp för henne så på den vägen var det! Utan hanne hade jag inte vart där jag är idag. Utan henne hada jag inte träffat min stora kärlek! Hade även inte träffat fisen och mångamånga fler! Jag tror häller inte att mitt intresse för att fota skulle vara så stort! Allt började egentligen med henne, vi tog kort tillsammans, vi åkte pås semester o hade många roliga och mysiga stunder ihop. Men efter att tag häde det massa grejer och vi är inte längre med varandra. Det är lite synd men livet går fortfarande vidare! Jag vill i alla fall säga tack till dig Veronica. Du har helt enkelt förendrat mitt liv!


Berlin

Har typ kommit fram till berlin precis, ska checka in på hotellet o sen dra o käka! Puss*

Inlägg 2 - Bilder på mig från när jag var liten.







vart några bilder i alla fall :)

Tidsinstält inlägg

Just nu sitter jag i en buss på väg till polen, efter som jag inte kommer kunna blogga så mycket har jag fixat lite tidsinställda.. Viste inte riktigt vad jag skulle blogga om osv. så jag tänkte att ni skulle få lära känna mig lite mer :) Kommer lägga upp två inlägga varje dag osv, ni fattar säkert! Kommer också så klart blogga om det går, vet inte riktigt hur det blir med internet osv. så.. Kommer också komma upp lite bilder och jag har även startat en ny kategori so  heter "dagens bild" o lite annat smått och gått! Första inlägget nu kommer i alla fal bli

Inlägg 1 - Min facebook profilbild


Morsningkorsning..

Ska slänga ner de sista o gå ner och käka frukost. E tur att man får ha med sig kudde på bussen, hade nog inte överlevt annars.. Ska ringa älsklingen innan vi tar färjan till danmark o prata lite med honom. Sista gången på en vecka.. hör hans röst först på freda kväll igen vilket kommer bli underbart! Jag hoppas att alla sover så gott nu för de skulle jag gjort om jag var ni ;) Nu blir det frukost och sen iväg till kvanby! Kyss* 

Om jag kunde ge dig någonting i livet, skulle jag ge dig chansen att se dig själv genom mina ögon, bara då skulle du förstå hur speciell du är... ♥


Älskar dig

Hinner inte göra några tidsinställda mer, hoppas att älsklingn bloggar lite mer istället! Webbar lite med honom nu, inte sätt honom på typ tre veckor.. nu blir det en vecka utan att ens snacka med honom men fixat de förut så ska fixa det nu också! Få la smsa lite med honom ist.. bloggar när jag kommer hem, ha det bäst nu alla! Kyss*


Tävling?

Fixat några tidsinstälda nu :) Hoppas att de funkar o allt nu bara! Börjat packa lite också, ska kolla efter lite filmer också? Frågan är bara hur jag ska få plats med allt? aja, de löser sig säkert ;) Ska försöka fixa lite bilder ikväll, får se om jag hinner annars får de bli på bussen i morgon.. då kommer dom inte komma upp för en på fredag föst menmen.. Ska ta o fixa tvätten nu o fortsätta packa! Kommer komma upp en lite tävling ida också så håll koll :)


Växla pengar..

Va en riktigt awesume kväll igår! Gitarspelande, sång, godis, cola, skratt och film! Dock somna man i slutet menmen! I morse så väckte ja mina tjejer med fint gitarrspelande o dans men de tyckte dom tydligen inte om? Ska kanske sjunga lite högre nästa gång! Hahah, nej men ;) Va i alla fall en riktigt mysig frukost som alltid! Ska ta och åka o växla lite pengar osv. Kanske kolla på en jacka också? Vi får se. Hade tänkt bjuda på en fin morgon bild men hinner inte de nu... hoppas ni får en awesume dag för de ska jag ha! Kyss*

Hemma från Mölndal

Vart en sjukt bra dag och den kommer bara att blir bättre! Vart ju skola först ida, sne så drog vi till kungsbacka o käkade subway o skrattade hade det bara allmänt roligt.. sen så drog vi till mölndal! Julia lämnade oss i lindome så bel att bara jag Ebba o fisen fot men e sjukt så många fina bilder det blev! Har några jag inte laggt upp så dom kommer aningen i morgon eller i ett tidsinställt inläg under veckan :) Tänkte kolla om älsklingen eller nån kunde gästblogga men vi får la se hur det blir med de ;) Ska i alla fall slänga ner lite kläder, lite filmer osv. o dra till Ebba! Kommer bli super♥ Kommer vara död i moorgon med det är la lika bra antar jag.. måste ju sova tidigt osv så.. aja, puss på er och hoppas att ni får en underbar freda i det underbara vädret! Ellar aa, e mörkt nu men aa.. Kyss*

saknar känslan av dina läppar mot mina..

Here I go

Ska stax åka iväg till mölndal och lämna syster och handla lite små saker, sen blir det träning! Sjukt skönt måste jag säga. Sen ikväll ska ja fixa lite så ni slipper sitta utad uppdatering nästa vecka då jag är i polen/tyskland! Bussen går klockan 06.30 på sönda så de blir trevligt, blir att ha kudden med sig på bussen kan jag lova ;) Även fått skickat in mitt cv nu så hoppas bara att ja ska få sommar jobb där, ska söka ett till men vi får se vad som händer!
Nu ska ja dra och terorisera min mage, rumpa och ben! Kyss*


♥VÅR♥

Har precis tagit en macka nu o ska ut i det fina vädret! Sjukt varmt är det också, snart sommar♥ typ 2månader kvar bara? Hoppas på ett de går fort bara! Ska skriva klart en sak till skolan, börja på en annan o skicka in ett cv nu. kanske ta några bilder också? Vi får se :) kyss*




Ett helvete att vara kär!

Det är ett helvete att vara kär! Och då menar jag inte att man säger att man gillar någon o sen är tillsammans, utan kär på riktigt! Man saknar personen, tänker på personen och hela livet kretsar runt en och samma person. Man blir sårad och allt.. Kärlek är ett helvete men det helvetet är ändå helt j*vla underbart! Att känna att det finns någon som bryr sig om en, som man kan ringa när som helst på dygnet och som man verkligen kan säga allt till! Det finns inget bättre än det. Att vakna upp och få den där morgon kyssen som egentligen inte är så bra men så jävla underbar. När man får vakna upp bredvid den man skulle kunna gör allt för, då är livet perfekt! Eller att ligga med huvudet i hans knä o bara ligga där o snacka, gå promenader o hålla i hans hand, allt det där betyder så sjukt mycket när man är kär. Eller för mig i alla fall. Alla underbara stunder när man har skrattat, allt!
Jag har allt det där fast på avstånd, mer än 35mil härifrån.. men även om det är mer än 35mil bort så finns han där som om han hade stått bredvid mig, som om dom där milen inte fanns. I mer än 1år och 3månader har alla dom milen försvunnit efter bara några knapptryck på mobilen, det är inte lätt men det går. Det finns stunder jag undrar hur jag kan göra detta mot mig själv, det finns stunder som jag undrar vad fan jag håller på med men det finns också stunder då jag går runt och svävar på stora rosa moln. Det tar 3h och 30min att komma till dig, du bor 3h och 30min bort. Inte en minut längre. Jag älskar dig och jag saknar dig som fan! Ibland är det bara ett helvete att älska någon!

gammal men ändå så bra!

lite gåligt ljud kanske men de e sånt man får ta, bästa låten just nu!


Talang är vad det heter, Känsla är vad det kallas!

Ska ta o börja fixa lite grejer nu men gör att blogg inlägg innan ;) Vart en grym dag ida måste ja säga! Va i almåsskolan nästan hela dan för att vi gjorde nått pisa prov. Det är något man gör för o gämföra hur dom olika skolorna ser ut i olika delar av värden så.. aja, vart riktigt najs! Fick både pepzi max, en påse med kexchoklad o lite annat smått och gott! Träffade även massa go människor man inte träffat på länge så ;) Efter åt blev det att gå tillbaka till skolan med natta, vi är såå söta tillsammans ska ni veta ;) Efetr det belv det att sitta o kolla på film i 40min o sen så vart de bara att ta bussen hem! Freda är också helt planerad nu! Blir in till stan med fisen, ebba o emy? Kolla runt lite, käka subway kanske? Sen blir det hem till ebba o göra matte läxor (finns några som behöver göras) o sen TJEJKVÄLL!! Ska fixa lite filmer osv tills dess bara :) Kommer bli awesume!!

Bilder från dagen!





You know..

Duschat o allt nu o ska strax lägga mig att sova lite, tänkte bara göra ett litet sista inlägg ;)
Och med det vill jag säga:


älskar er alla som gör mina dagar så mycket bättre♥


alladessarubriker..

Så, har snackat lite med både älsklingen o fisen :) Dom två är verkligen helt underbara♥ Ska ta o skriva klart no:n nu, sen skriva dom där mejlen.. kommer nog ta ett tag? Sen ska man försöka fixa svenskan men de går nog rätt fort tror ja ;) Sen ikväll ska ja försöka få nån årdning på min mobil.. den har byss sms grej eller va man ska säga? Där man skriver så är helt fuckat.. Får hoppas att de går att fixa bara :) Ska nu gå ner o ta mig en macka o sen sätta i gång med no:n!


Så j*vla bra!!


Jag älskar dig. .

vart en rätt jobbig dag så har inte fått jort allt de jag hade tänkt göra..Allting löste sig till slut! Väntar på att älsklingen ska ringa o sen blir det sova. Hoppas på en natt utan massa mardrömmar nu.. e bara sjukt jobbit att vackna vid två o inte kunna sova mer.. Har i alla fått prata lite med min fis tjejkväll är inbokad, hoppas på att fellan kanske kan komma då också? Aja, vi får se vad som händer. Nu säger jag go natt med denna bilden

Det ät sjukt hur mycket en person faktiskt kan betyda för någon annan,
Jag älskar dig av hela mitt hjärta Rasmus♥


Tävling snart kanske?

Har suttit o käkat lite osv. så ska ta o plugga lite nu o sen skicka iväg två viktiga mejl! Mensvärken har nästan gått över nu med, var nog de västa igår? hoppas på de i alla fall! Och hur har dagen vart? Jo, den har vart rätt lungn, messat massa med fellan, skrattat med Frida och har haft seriösa diskotioner om disney filmer med Ebba och Julia. Annars så har de vart vanliga lektioner.. Funderar även på att dra igång en liten tävling nu i veckan? Får se hur de blir med det, mycket som ska göras under denna veckan så.. men hinns nog med :) Nu blir de plugga lite no, kram* 


Dagens citat: Julia "åhh, vad jag älskar den där lilla draken, chiwawa eller syrsa eller vad det nu är? Den är ju så söt!"




genom Eld och Vatten


































Kill for lies

Finns saker som är lättare och svårare att tänka på, ska fixa lite bilder till o sen slå på en film o sen sova!

Vinnaren av tävlingen!

Blev lite ändrade planer idag! Fick gå ut o hjälpa till o elda osv. nere på åkern, tog rätt mycket bilder också så ska försöka få upp dom på bloggen senare idag! Har även lottat fram en vinnare från tävlingen. Vinnaren blev min kära syssling och granne (nästan i alla fall..) Gabriella! Grattis Gabbi :) Ikväll blir det pizza o massa film o bildredigering, har även tänkt prata lite med min pojke.. I morgon blir det hem och plugga o städa rummet, ska även få iväg två viktiga mejl o lite annat! Ska gå ner o ta en alvedon för mensvärken nu, puss*




varje gång jag blundar är det dig jag ser


nytt objektiv o lite till

Vart en riktigt seg morgon och natt, kunde inte sova så var vaken halva..  Nu sittre jag här med världens mensvärk o har riktigt ont i huvet. Skulle ju vart med Ebba ida men får la se om de blir så, om det inte går över blir det nog en mysig dag för mig själv. Kolla lite på film, fixa lite bilder o två headerar o desaigners. Blev ju ingen bloggning igår? De berode på att gick upp tidigt o åkte o klippe mig o sne så åkte vi till Media Markt o köpte objektiv, UV- filter och nyss minnsekort! Sen så åkte vi hem, käkade lite o sen blev det att åka till baka för då hade pappa o sysyetr bestämt att dom skulle köpa en Ipad o sen hade jag fått fel UV- filter så vart tvungen att byta det med. Hade fått ett 72 filter men de skulle vare ett 63 tror ja? är inte riktigt säher menmen. Kollade även på lita andra grejer när vi där så vi får se vad som händer nu till sommaren?
När jag köpte objektivet fick jag även ett ljus insläpp med, så nu är det bara macrofilter o kanske reflexshärm kvar :) Tycker dock att folie funkar riktigt bra fortfarande men vi får se :) Tog i alla fall lite bilder med det igår så dom kommer säkert upp snart! Ska även lägga upp vinnaren av tävlingen (glömt de faktiskt) o dagens outfit! Kyss*


Mardrömmar..

Har suttit och fixat med header o desaign till syster.. går la sådär just nu! Massa storlekar som måste ändras osv. Får ta o fixa det i morgon. Ska fixa mig inför natten o sen avsluta kvällen med film! Skit trött efter att ha gått upp halv 7, somnat vid 2 o sen drömt massa mardrömmar. Gjort de mycket nu, om samma sak faktiskt men hoppas att dom försvinner snart så ja kan få sova på riktigt! Puss o Godnatt♥


Nytt i gaderoben





Heaven

Snart så♥


Riktigt coolt


Åker och kollar objektiv!

Vart o simmat o handlat lite med mamma, kom hem för en stundsen o har käkat osv. Ska strax åka till sisjön o kolla lite på oblejtiv o sen även åka in till stan o kolla på lite kläder och annat! Ikväll blir det att äta räkor med familjen och även se nån film hoppas jag! Ska kanske åka o dansa sumba med Sofia o Ebba också, kommer bli grymt!! Imorgon så blev det lite ändrade planer så ska nog åka in o fixa lite bilder till min foto vägg tänkte jag! Ska nog åka till Ikea o kolla lite ramar. Funderar på om alla ska ha samma eller om de ska vara lite olika? vad tycker ni? Har även fått pengar på mobilen nu, känns underbart! En vecka utan att kunna smsa o allt har vart lång! Ska ta o packa i hop kameran nu, ni får ha de bäst, kyss*

Tycker ni ska gå in och läsa fellas inlägg om dagen ideal, var riktigt bra tycker ja!
http://fellzanfoto.blogg.se/2012/march/utkast-mars-15-2012.html


Vad man själv ser..

Vart på gymmet o tränat, sitter nu i sängen ny duschad med nyrakade ben osv. Helt underbart!! Klickade in på en blogg o läste ett inlägg som fick tårarna att komma. Tror att det inte bara är jag som har haft/har tankarna att man är tjock, att man har feta lår och att man är ful. Jag kände mig igen mig sjukt mycket i detta inlägget! Dock har jag aldrig gått så långt att jag fått anorexia eller slutat äta. Jag tycker verkligen att alla tjejer borde kolla in detta inlägg för att själv se hur mycket vi tjejer är beroende av våra kroppar, även killar för att dom ska se hur dom påverkar osv. Ibland går det helt enkelt för långt!
Läs inlägget här: http://annacjohansson.blogg.se/2012/march/what-the-world-wants-me-to-look-like.html#comment




Torsdag!

Hejsansvejasn i lingon skogen! Kom hem för några min o har hunnit käka snabbt o prata lite med mamma. Har vart helt sjukt kallt hela dagen? Gått runnt o bara längtat hem till värmen! Idag är jag ledig från allt som har med skolan att göra! Helt underbart. sen så är det även studiedag i morgon så ska till bringa dagen men mamma inne i stan, simma lite, kolla kläder till våren/sommaren o även kanske kolla lite på objektiv o kamra stuff♥ Sen på kvällen blir det att dansa sumba med dom bästa♥ Ska i alla fall göra en header o fixa lite emd en desaign till systers blogg o även träna o lite så! Prata lite med älsklingen o kanske kolla lite på film? Är ju även torstag idag så nya avsnittet av Elsas värld o lite så! Blir en bar och mysig kväll tror ja! Blev kanske ett lite rörigt inlägg men that`s the way it is.. Puss på er o ett sturt grattis till bebban igen♥ 

GRATTIS♥♥

Grattis till värdens underbaraste tjej!!

Some pictures

Är bara några detta, finns många mer! Ska ta o sova lite nu... känner att jag behöver försvinna o komma in i min egen lilla bubla i drömmarnas värld!

Ebba, om du vill att ja tar bort nån så säg till♥
























Du♥


Älskar dig, det är du och jag. Det bara är så!




http://www.youtube.com/

trololol


Nya bilder på g

Ska snart börja fixa lite bilder från ida men tänkte göra ett litet blogg inlägg innan :) Vart nationella ida o allt det som man pluggade in igår kom inte? Men tror de gick bra ändå? Svarade på allt osv så! Får la hoppas på det bästa :) Efter skolan blev det hem till Ebba o käka, snacka o backa muffins? o dansa o bara dampa ur lite.. Ett måste om man ska överleva desens samhälle.. Sen Blev de hem till mig o fota till Ebbas nya header i det underbara vårvädret! Blev nästan bara bra bilder! Ska i alla fall sätta mig o leka lite med det nu och även plugga lite på Islam saken till imorgon senare. Ska ta och prata lite med min kära lilla Rasmus också! Om han ringen nån gång vill säga? Bilder kommer nån gång under kvällen, Kyss*

image description
syssling, klasskamrat, bästis, äslar dig så sjukt mycket!

Avslut på denna dag!

Har vart en riktigt bra dag nu förutom de sista nu då! Tack för alla gatulationen och allt, riktigt glad ! :) Imorgon kommer de antagligen komma ett lite längre inlägg om saker som jag tycker är veldigt fel osv.. Vet inte om det är någon som kommer läsa det eller ens bryr sig men har tänkt på det ett tag o måste få ur mig det! r dock för trött för de nu så är derför jag väntar med det! Avslutar detta inlägget med två citat som för mig betyder mycket!
Nu blir det att vänta på att älsklingen ska ringa o sen blir det att sova..


Tävling!

Medans jag sitter här och försöker lära mig hela kemi boken på en kväll så tänkte jag lägga upp en liten tävling!
Det är rätt lätt! Du ska hitta vad felet mellan dom två bilderna är, som finn fem fel typ fast det är bara ett fel då.

Regler:
För att vara med är det ända du ska göra att länka mig på din blogg eller facebook
Du får bara vara med en gång
Glöm inte att komentera att du är med så jag vet vilka det är!
Tävlingen håller på tills fredag!
Vinnaren vinner en länk!
Lycka till :)



Mellis :)

Har suttigt o tackat alla som skrivigt grattis på facebook nu, tog ett tag :) ! Ska käka lite mellis nu o plugga lite o sen blir det att göra kladkaka till ikväll då farmor o farfar kommer :) Ska se om ja kan ringa älsklingen också o prata lite med honom? Tänkte låna systers mobil efter som jag inte har några pengar på min o kan fylla på den först på fredag då ja åker in till stan.. Bra där Malin! Mer om dagen o allt lite senare, Nu är det kemi som gäller...


Big Brother o lite till

Pluggat rätt bra ida faktiskt, kan engelskan till 100 o no:n har man läst igenom en del av i alla fall så.. Dock så råkade jag radera allt jag skrivigt i prodjektet i slöjden så är ja bara att börja om antar jag.. Min enegrgi för pluggandet försvann där kan jag säga.. Har suttigt med älsklingen i skype en stund nu o kollat på lite olika program som big brother osv. Tycker det var synd att Hanna W (blogg Hanna eller vad man kallar henne) åkte ut men som tur är så finns ju blan. Snipan o Kia (hur hon nu stavas) kvat.. haha, jaja. BB är nog egentligen ett ganska patetiskt program! Men kollar ju på det själv så ska inte säga något men men! Nu blir det att ta bort sminket och allt det där innan det blir sängen o snacka i tele. med älsklingen några min innan det blir att sova. Har sagt det många gånger men det är sjukt hur mycket jag saknar killen.. Blir bara jobbigare av att man vet att vi inte kommer träffas på ett bra tag.. Men får göra det bästa av sitvationen o hålla mig sysselsatt så att tiden går fortare! Distansförhålanden suger ibland.. Men vad ska man göra, är man verkligen kär så är man o de kan man inte ändra på!
Nu blir det somsagt att fixa sig o sen sova sitta natten som 15.. kommer ju vakna som 16 i morgon så! haha,


Hicka..

Sitter här med värdens hicka just nu! Vart hemma sen 3 typ, suttit o käkat ute i solen o sitter o pluggar engelska tills i morgon.. Ida blir det att plugga nästan hela dagen.. Roligt? Nope, men man måste ju så.. Men tänkte att jag skulle fixa lite bilder osv. till ikväll så det händer nått på bloggen idag ;) Gissar att ingen vill läsa om kemi så..;) Nu blir det back to the study..



Spotify: Taylor Swift – Mine

Morning

Ska dra mig upp ur sängen nu o börja fixa mig inför skolan. Inte så lång dag ida så blir hem o plugga no som f*n sen! Är ju nationella på onsdag och om jag ska vara ärlig så är inte no min grej riktigt men de ska nog gå.. får la hoppas på det i alla fall :)

Snart kommer sommaren igen..

@sängen

Med dessa ord säger jag Go´ natt!



1år 3månader 7dagar

Tycker bilderna blev rätt bra ändå? Känner att jag kan vara lite stolt ändå? haha, aja.. Hinner inte fixa några mer.. Måste ta o läsa igenom religons saken till imorgon. Kanske kan få lite hjälp av älsklingen som sitter i skype just nu? Klarar mig nog själv men ändå ;) Är helt sjukt hur mycket jag saknar honom! Känns som om ja saknar en del av mig själv när han inte är här? Träffar honom heller inte för en om kanske 5 veckor.. det är jävigt länge.. Men kommer gå fort får man hoppas på. Nästnästa helg åker jag ju till polen/ tyskland i en vecka, sen så är det bara två veckor typ.. Två låånga veckor, en kort då vi inte kommer kunna snacka något typ o två låånga igen och sen så! Eller denna veckan kanske inte kommer bli så lång i alla fall, på tisdag fyller ja ju år o sen på fredag blir det en hel dag på stan med mamma :) Ska kolla sommarkläder, objektiv o grejer till kameran o kanske kolla sommarjobb? Kommer nog blli bra men det är ändå 5 veckor utan min kärlek.. jobbigt? JA!! Kännslan att vackna på natten o han ligger där, eller bara kunna ligga i sängen o mysa, snacka o gå promenader tillsammans, kolla på film eller bussa o allt det där är så sjukt underbart! Att vara så jävla kär i någon att man vet att man inte kan leva utan den personen är enligt mig den bästa och underbaraste känslan man kan känna!

Jag älskar dig Gubben o kommer alltid o göra!
1år, 3månader och 7 dager= Bästa tiden i mitt liv





Roses




One Day


Ny header och design!

Så, suttit o fixat designen osv. nu. Tycker att de blev ganska bra faktisk, var ju första gången ja fixade en hel design så.. Lite annorlunda från den andra kanske men jag gillar de så, kommentera o säg vad ni tycker! Ska se om ja hinner fixa lite bilder o kanske lägga upp några innan det blir att åka iväg och träna!

Svar på kommentar

Blev lite sent igår. Mormor, kunsiner osv. åkte hem lite senare än vad jag trodde så han inte fixa bloggen o de som jag låvat så ska fösöka hinna med det idag istället! Ska strax gå ut o fota lite. E helt sjukt fint vår väder, riktiga vårkänslor nu♥ Men innan de så ska ja svara på en fråga jag fick för några dagar sen som jag inte har hunnit svara på!



När jag började med p-piller så behövde jag inte gå till någon gynekolog först, men det är lite från person till person också. När man ska skaffa p-stav eller p-piller då så frågar dom lite frågor, kollar blodtryck osv. Sen om man då kan ha anlag för bröstcancer eller likande så kan det vara så att man behöver göra en undersökning men dom flesta som jag känner som har p-piller/ p-stav osv. har inte behövt göra det. Men som sagt, det är olika för alla!
Kul att du fråga, hoppas du fick ett okej svar! Fortsätt kommentera o fråga saker!

Klockren!


Ibland leker livet och ibland inte...

Rubriken säg ju rätt mycket men aa, vart riktigt dålig bloggning igår? Vet inte om den kommer bli bättre i da men lite i alla fall! Ida kommer moromor, kusin(er?) o moster hit o ska fira mig o syster lite! Sen ikväll blir det vell melodifestivalen o funderar på att ringa fisen eller nått? Sen ida så kommer kanske nya headern/ Desainen upp, fråger mm. Är också med i dagens blogg i http://fellzanfoto.blogg.se/ så gå in o kicka där lite! En super bra blogg av en av värdens finaste o underbaraste tjejer!
Nu blir det hög musik o städa rummet osv.. Myskläder är självklart på! Älsklingens gröna tjöja (som ja tror att ja snodde faktikskt? Elak tjej..)och mjukis byxor från team sportia! Puss

(Bilder från disco o skriskoåkrning, hemsedal o lite övrikt kanske kommer upp idag också så håll koll)

1000 sånna bilder, men "Man måste våga vara riktigt ful för att kunna vara riktigt vacker!"


fula som fan är vi men jag älskar dig så sjukt mycket ändå! Är mig själv med dig o vi har så sjukt kul ihop, du är bäst fisen♥ Döda mig inte för bilden nu..

Go` natt, snart i alla fall

Dålig bloggning ida, inte riktigt hunnits med.. pratar lite med värdens bästa nu! Älskar honom verkligen helt otroligt mycket!! Snart blir de sängen i alla fall, morgon dagens planer kommer nog komma upp senare imorgon! Puss


Snart så..


Skolan måste också vara lite rolig ibland..


Älskade vän?

Ni ser inte det men håller på o fixar o trixar för att bloggen ska blir bättre (desaign osv.) Så aa, menmen, de går lite som de går just nu, de vill inte passa osv. men snart så ;) Vart hemma o firat värdens bästa farfar som gör värdens godaste jordgubstårta! Inget är godare än farfars tåtor asså, helt sjukt? haha, Var ju på Aranäs gymnasiet med Ebba ida. Börja ju inte så jätte bra med att hon missar bussen så hon får springa till stationen, när hon springen (o har liite brotom efter som detta är hennes ända skans att komma in på gymnasiet hon verkligen vill) så orkar hon inte springa runt en tant o hennes hund så Ebba hoppar över tanten o när tanen skriker åt henne så skriker Ebba " jävla f*tta" tillbaks.. ibland undrar man? Haha, har underhållande vänner känner jag ;) haha, Ska forsätta med bloggen nu o även se om man kan få tag på min lilla bebis?

image description

Kort inlägg

E på aranäs med Ebba nu, hon ska sjunga in sig på ett gymnasium eller vad man ska säga ;) haha, resan hit va rätt rolig men tar den när jag kommer hem sen. Efter detta blir de subway tror jag o sen hem o plugga till matteprov i morgon, puss


Det går för långsamt

Går igenom kimigrejjs inför nationela nu, sen så blir det en snabb lunch, sv tror ja? O sen drar ja mig till UM, ska byta till p- stav tror ja? Får se vad dom säger där osv. Semn ikväll blir det att plugga till matte prov i morgon o sen träna o kanske fixa bloggen lite? Gjorde ju en header igår så måste bara fixa en desaign nom ja gillar :) That´s it!

Dagens drog låtar



Spotify: Mimi Oh – Det går för långsamt




Spotify: Molly Sandén – Why Am I Crying

Soldiers

Fixat en ny header som ja faktiskt blev rätt nöjd med nu :) Ska försöka få upp den under veckan, måste ju fixa lite annat också. Ska byta desaign osv :) Lyssnar på musik o snackar lite skype men ska dra o sova nu tänkte jag :) Sov gott nu alla♥


And it goning just like this..

rubriken säger väll en hel del gissar jag? Ska snart dra mig upp o fixa lite bilder o lite annat! Tror även det blir att beställa biljättre till nästa vecka då ja åker till bebis men vi får se :) Ska också göra en ny header o fixa bloggen nu! Har tröttnat på hur den ser ut så måste verkligen göra något åt de? blir att fixa de lite senare ida hoppas jag :) Sämst statestik nu, får la bara hoppas på att den höjer sig snart ;) Puss




Dagens dråg låt



Spotify: Matisyahu – One Day - New Album Version

Sommar bilder

Hemma efter ännu en skol dag, ska vara lite duktig nu o plugga nåra timmar nu tänkte ja! Lyssna på massa musik o ta de lungt.
















..all this way

Musik är bäst att gråta till när allt känns fel och försvårt att få ur sig på riktigt, så att nån förstår.
Ibland önskar jag att jag var en bok så folk kunde öppna o se insidan, ibland så önsklar jag att jag var ett spöke så att ingen såg mig, ibland önskar jag att jag var en sköld av stål om ingen kunde ta sig igenom, ibland önskar jag att jag var något okänt som ingen visste något om, ibland så önskar jag att jag var nån annan stans eller på en annan planet men oftast önskar jag att jag bara skulle få vara jag, Malin. Få vara den jag verkligen är.


Godnatt

word.


Grattis värdens bästa syster

Äntligen lite blogg igen.. fans inget internet i hemsedal osv så har inte blivigt nått. Var i alla fall en helt awesume vecka!! Fick dock feber men åkte massa ändå, har också värdens finaste kille som låg och höll om mig hela tiden. Finns ingen bättre än han♥ Kommer nog kommer lite bilder men finns inte så många efter som ja inte hade kameran med mig men ska spara så de blir en liten också, nytt objektiv ja hoppas också på att få macrofilter när ja fyller år! Skulle verkligen vara nått av de bästa ( önskar ju mig en tv dock så). Idag var ju i alla fall fösta dan i skolen efter Hemsedal då, inte saknat så mycket faktist.. menmen, vakna brevid bebis i morse. Myste lite innan ja va tvungen att gå upp o duscha o göra allt de som man nu gör på morgonen. Sen vart de bara o säga hejdå till pojkvännen o dra till skolan. Efter det så blev det att träffa Fisen på bussen o sen hem till Ebba o käka o snacka o spela massa "Draw Someting" Haha, awesume spel jue? Sen möta upp Pallan, så sjukt längsen man träffade henne. Riktigt saknad var hon, även om de bara var i några timmar så.. Ser henne i alla fall i en hel vecka på påsken då de blir the bucket list hahah, kommer säkert komma upp massa roliga bilder osv på bloggen då ;) haha, aja, humöret är just nu inte på topp så.. ska nog ta o sova strax..

Bild på syster som fylde 13 i Hemsedal o en dålig mobilbild på Rasmus



RSS 2.0